Broerenband

Deze keer schrijf ik even alleen over Siebe. Ik had Siebe al lang niet gezien en gisteravond was het fijn met hem. Met Zelda was het ook heel fijn, maar als je iemand waar je van houdt een tijd niet gezien hebt is dat anders. Dan is het een beetje alsof er een klein batterijtje met de energie van die persoon leeg is en dat moet dan weer vol.

Ik ben benieuwd of dat omgekeerd ook zo is. Iemand die je niet graag ziet een tijd niet zien… Gelukkig ken ik dat niet en dat wil ik liever ook niet. Ik hou van de mensen die ik ontmoet heb. Van iedereen op z’n eigen manier, maar de essentie is hetzelfde: Ik zoek de leuke, grappige, lieve, mooie dingen in mensen en daar geniet ik van. Dat is beter dan omgekeerd.

Dus, nu moesten m’n Siebebatterijen nodig weer opgeladen worden en gelukkig had hij hetzelfde. Dus konden we dat lekker samen doen. Van broer tot broer en dat is best bijzonder. Elkaar eens diep in de ogen kijken en ik ben behoorlijk van het kijken. Goed zien is belangrijk en hoe dieper je in iemands ogen kijkt, hoe meer je ziet. Bij Siebe is dat mooi. Die heeft sterretjes in z’n ogen. Echte sterretjes, een gouden sterretje rond z’n ogen. Mooi.

Het was gezellig gisteren en ik ben er lekker lang bijgebleven. Ze hebben naar The Muppets gekeken, maar dat heb ik niet uitgegekeken. Trouwens de ondertiteling gaat me veel te snel én ik kan nog niet lezen, maar de poppen zijn cool! Toen ben ik gaan slapen en om eerlijk te zijn weet ik niet hoe vaak ik gedronken heb. Dat gaat de laatste tijd meer en meer op de automatische piloot. Van mama ook. Dat slaapt wel goed!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s