Groepsfoto zonder Nynthe en de maandagochtend blues

Groepsfoto min Nynthe. Ze lag te slapen want ze was heel moe en ik niet! We waren op bezoek bij Tessa en de HELE familie. Beppe was er ook. Tessa had hele leuke kleertjes voor me gekocht en gelukkig groot genoeg, want ze waren het er allemaal over eens: Ik ben groot! En dan moet je grote kleertjes aan, zo gaan die dingen. Dat geldt straks ook voor m’n schoenen en de kans is groot dat ik groot word, want mama is groot en papa is groot en groot plus groter is grootst. Zo gaan die dingen dan weer.

Ik zat nog te spelen met m’n gekleurde ketting en ik zweer het je dat’ie uit zichzelf bewoog! Echt waar… Maar toen ik het nog een keer wilde, lukte het niet. Raar, bewegende kettingen zijn nooit grappig, tenzij ze op een fiets zitten. Maar dat komt nog wel, later.

Uiteindelijk zijn we weg gegaan en heeft papa ons thuis gedropt. Later is hij doorgereden met Zelda en Siebe naar Evelyn in Naarden want daar kwam hun moeder hun ophalen om daarna weer naar België te rijden. En dat is nog een heel eind! Ik was lekker thuis en heb het op het gemak gedaan. Met mama, alhoewel zij wilde dat ik ging slapen en ik daar dan weer andere gedachten over had. Dat hebben we wel vaker. Gek hè!

Ik heb heel goed geslapen en ben maar één keer wakker geweest en ’s ochtends was het direct gezellig, totdat ik omviel. Papa hield me vast en ik gleed weg met één voetje op de gladde grond en op m’n hoofd. Daar heb ik even serieus van moeten huilen en toen heb ik het eerst even goed van me afgeslapen in een powernap van 15 minuten en daarna was het weer goed en kon ik weer lachen en papa ook. Die was ook nogal geschrokken en dus begon maandag met de blues en daarna klaarde het dus op.

Op de crèche was een nieuwe mevrouw, Hilde en die praatte zo lief dat ik telkens naar haar moest kijken. Ik heb er een goeie dag gehad en toen mama me kwam halen was ik vrolijk en hongerig, want ik heb twee borsten leeggedronken! Zo’n dorst. Pff!

Daarna zijn we nog gaan wandelen. Mama met Farouche naar de dierenarts en ik met papa naar de Albert Heijn. In de Maksiekoozie en dat is leuk! Dan kun je veel zien en ik kan telkens naar papa kijken. OK, het is weer een mooie dag geweest en nu tijd om te slapen. Doei!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s