Harde kop

Misschien kun je het nog herinneren, maar ik ben maandag op m’n hoofd gevallen. Stom natuurlijk, maar die dingen gebeuren en er was helemaal niks aan de hand. Lekker vrolijk als altijd, lekker babbelen zoals gewoonlijk, geïnteresseerd in de omgeving en alles wat er gebeurt. Kortom: Mezelf, alleen…. Ik had een dikke bult op m’n hoofd. Gisteren hadden ze dat al gezien bij de crèche en daar waren zij een beetje ongerust over. Maar voor de rest niks aan de hand, want ik voelde me goed en ik ben lekker gaan slapen en vrolijk wakker.

Maar mama moest even naar de dokter en die zag de bult en toen mocht ik naar het ziekenhuis! Mama vond dat NIET leuk en ik kan nu al verklappen dat alles OK is en dat mama weer helemaal blij is. Dus geen paniek! Alleen een avontuur en nieuwe dingen en nieuwe mensen meemaken. En dat heb ik gedaan. Voor mij is dat normaal natuurlijk, want ik lach altijd naar mensen. OK? eerst even goed kijken en aanvoelen of ze OK zijn en dan pas lachen en de meeste mensen zijn OK.
Sommigen niet en dan lach ik niet. Zo ben ik dan ook weer.

Enfin om een lang verhaal kort te maken, ik was 7,6 kilo, dus alweer 400 gram aangekomen, sinds de laatste keer. Ze hebben echt alles bekeken en alles was goed. En toen mocht in de CT-scanner en die is GROOOT! Zo groot als m’n slaapkamer. Een soort kermisattractie. Ik ben heel rustig blijven liggen, want anders moest ik onder narkooze. Gelukkig was er een lieve verpleegster die tegen me praatte en daarom moest ik wel aandachtig luisteren en dus bleef ik rustig liggen. En toen heeft die machine van binnen gekeken hoe alles er uitziet. Met een zacht zoemend geluid. Nou, niks aan de hand en een goed stel hersens!

Conclusie? Ik heb een harde kop en het ziekenhuis kan best gezellig zijn.
En mama was heel blij. Die straalde helemaal.

De rest van de dag was heel gezellig met mama! We hebben geshopped en kruiden gekocht in gezellige potjes. Daar kan ze lekker mee koken en het ziet er leuk uit. Twee vliegen in één klap. En slapen, ho maar, dat doe ik niet zolang er nog wat te beleven valt. Vannacht ga ik goed slapen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s