Nachtbraker

Het was een drukke avond met veel bezoek en dan is het van belang de oogjes lang open te houden. Eerst kwam Tynke, dat is een vriendin van mama en de eerste keer dat ik haar ontmoette was ik nog een binnenbuikse baby. Toen zijn we gaan wandelen maar dan maak je het anders mee hè. De tweede keer was ik echt nog een baby, maar nu dus zoals ik ben zoals ik ben.
4 dus.
4 maanden!

Ze was er al vroeg en ik nog op m’n paasbest. Gezellig hoor. Tynke is een lekkere knuffelaar en dat ben ik ook. Dus dat komt goed uit, maar uiteindelijk heb ik gerecapituleerd en zijn de ogen boven m’n gezonde rode wangen dicht gevallen. Mijn benen nemen dan automatisch de ‘ik slaap houding’ aan. Goed voor buitenstaanders. Dan weten waar ze aan toe zijn en is een bordje met ‘Hier waakt een baby’ niet nodig… Powernapje.

En toen kwamen Lenny en Theo ook nog en dus ik nog even wakker met de pyjama en de slaapzak aan. Leuke lui zijn dat, maar niet lui hoor! Raar vind ik dat, dat sommige woorden van die dubbele betekenissen hebben! Dan moet je de oren en de geest goed gespitst houden en anders mis je het helemaal. Lenny werkt bij de politie, maar ik zit niet in de gevangenis hoor! Dat is de box. Ik kijk gewoon een beetje ondeugend.

Het werd best laat, dus ben ik lekker gaan slapen. Geen probleem! Drankje, liggen en poef! licht uit en lekker slapen. Moet ook, want morgen komen Siebe en Zelda! Papa gaat er vroeg uit om ze op te halen. Au revoir!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s