Bosavontuur

Vandaag zijn we naar het bos gegaan om te wandelen en een frisse neus te halen. Het was mooi weer, de zon scheen en het was 8°! Zo zag het er niet uit. Veel warmer. Gelukkig voelde het niet koud en was ik warm aangekleed. Wij allemaal trouwens, nou ja, de honden niet, want die hebben het niet koud en als ze het koud hebben, gaan ze rennen. Handig.

Dus, toen we aankwamen, moesten eerst de honden uitgelaten worden. Uit de auto van mama en daarna werd ik uit de auto van papa gehaald, helemaal klaar voor het avontuur! Niet dus, want in plaats van in avonturenland, was ik volledig in dromenland! Niet supersterk, maar wel even supernoodzakelijk.

Ik heb dus het eerste deel van de wandeling niet echt meegemaakt. Gelukkig hebben Siebe, Zelda en papa heel veel foto’s gemaakt en dus kan ik dat deel perfect invullen door ze te bekijken. Er is veel plezier beleefd dat is duidelijk, dus heb ik nagenoten. Ook mooi! De honden waren in ieder geval heel blij en uitgelaten. Want je wordt uitgelaten van uitgelaten worden. Zo gaan die dingen denk ik.

Verder rustig dagje gehad op een knalpoeper na. Het was er weer zo één. Eerst is er niks en dan KAPOEFF! Broek vol. En dan loopt het mijn pijpen uit. OK dat is misschien niet leuk voor papa of mama, maar mij lucht het enorm op! Een echte verademing. Alles gaat daarna weer een stuk beter.

Ik heb trouwens de hele dag gelachen, want ik heb er een beetje spierpijn van in m’n kaken, maar ik kan er niets aan doen. Het is zo gezellig met z’n allen! Zelda en Siebe zijn leuk en grappig. Dan kun je niet anders dan lekker lachen. Het was een mooie dag. Ben benieuwd hoe vaak ik wakker word vannacht. Ik ga m’n best doen. Niet wakker worden hè. Morgen naar Beppe en dan gaan we Zelda haar verjaardag al vast vieren. Die is 14 april jarig, maar dan is ze in België.

Wat nog grappig was, is een fotootje dat we kregen van Olpa en Olma om ons een prettige Pasen te wensen, dus hebben we één teruggestuurd van ons allen. Lachuh!

Vrolijk Pasen.

Oh ja, veeeel foto’s. Ik kon niet kiezen… en ik moet een verhaal vertellen hè!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s