Zelda feestje in Drachten

Het was leuk! Beppe had de kamer versierd met slingers en dat maakt het altijd een stuk gezelliger. Siebe, Papa en Zelda hebben PayDay gespeeld en dat is een heel oud spel uit 1972. Dat gaat nog in guldens! Dus dat is superlang geleden, zo lang dat ik me dat waarschijnlijk niet of nooit zal herinneren, tenzij het in de geschiedenisboekjes staat.

Er is ook een nieuwere versie van dat spel en dat heet Lach Je Rijk. Nou, Siebe en Papa lachten niet. Siebe lachte eerst wel, want die was gigantisch aan het winnen en dan wordt hij heel blij. Hij was constant z’n geld aan het tellen en won werkelijk waar alles, totdat…. hij de helft van z’n spaarbankboekje in moest leveren (dat is één van de kaartjes van het spel), toen veranderde z’n gezicht plotsklaps in een donderwolk. Zelda won, Siebe iets minder en Papa won helemaal niet!

Tessa, Johann, Nynthe en Senn kwamen ook. Ik heb een retro babymobiel gekregen van De Fabeltjeskrant! Super, ga papa vragen hem op te hangen. Heb ook iets nieuws ontdekt: Het Knisperboekje. Van beppe. Kan ik lekker in knijpen en knisperen.

Senn heet de paljas uitgehangen, terwijl Siebe foto’s maakte. Gezellige bende. Ik heb trouwens voor het eerst in het bedje geslapen op de slaapkamer van Beppe. Daar zijn mij veel nichtjes en neefjes voorgegaan. Dat bedje heeft een echte reputatie en het slaapt lekker! Goed om te weten voor later.
Als ik een keer uit logeren ga!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s