Vrij dagje

Gister was een vrij dagje en dat is lekker. Niet alleen voor mij, maar ook voor mama en de zon schijnt, dus mama straalt. En dat vindt papa ook en dan begint hij ook te stralen. Gek eigenlijk. Waarom zou dat zijn?

We hebben rustig aan gedaan hoor. Nou ik iets rustiger dan mama. Ik lig vrij veel op m’n rug of zit in m’n wipper, terwijl ik honderduit babbel. Daar ben ik goed in. Als ik niet babbel stop ik m’n vingers in m’n mond en dan haalt mama die er uit en stopt er een speen in en die ‘plop’ ik er dan weer uit! En zo zijn we lekker bezig.

Mama doet dan allemaal dingetjes in het huis en dan gaan we boodschappen doen en zo. 2 keer want de eerste speen was niet helemaal goed.

We hebben ook nog lekker buiten gezeten in het zonnetje. Ik in de buitenbox en mama in de stoel. Ik heb aandachtig naar de Fabeltjeskrant mobiel gekeken. En dat is het dan. Ben benieuwd hoe dat er op TV uitziet.

Deze ochtend had papa een vrij dagje en mama niet. Papa ging fietsen met Pake en daarna Siebe en Zelda ophalen, want die hebben nog vakantie. Ik ben daar niet bij maar heb via aaicloud en fotostriem toch een beeld van de dag. Zo weet ik dat papa achter Pake aanfietse in het bos en dat Siebe gevallen is met skaten.

Ziet er ernstig uit, maar is het niet. Ze hebben het erg naar hun zin denk ik, maar vanavond ga ik de echte verhalen wel horen. Ik ben naar de crèche en dat zag er gezellig uit toen ik aankwam. Gaat leuk dagje worden.

Ik hou je op de hoogte!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s