Skeeten

Siebe en Zelda waren er weer vandaag. Gisteren was het wat te laat en dus lag ik te slapen, maar vandaag heb ik ze goed gezien. Ben ‘op tijd’ opgestaan en heb lekker met ze geknuffeld. Toen hebben we lekker ontbeten en een beetje televisie gekeken. Vind ik ook leuk. Geen idee wat er gebeurt, maar ik hou van die kleurtjes. Plus, dan kan ik lekker bij Siebe of Zelda op schoot zitten.

Zelda moest nog werken voor school, een boekbespreking. Best moeilijk hoor.Over een Vuurtoren en die staat niet in brand, maar is een grote zaklamp voor de zee. Dan botsen de boten niet op het land! Gaaf hè! Die boekbespreking moet ze uit het hoofd doen. Ze vindt dat best eng. Ik zou niet weten hoe ik daar aan moet beginnen! Ik kan nog niet eens lezen. Of praten.
OK, komt nog wel.

Papa had nasi gemaakt, want dat eten ze nooit echt in België, dus staat dat hier op het menu. En daarna skeeten. Siebe en Zelda hadden de hele tijd al geskeet bij Beppe en dus wilden ze aan papa laten zien hoe goed al, plus Siebe wilde beter leren remmen, wat op zich nooit een slecht idee is (kijk maar naar z’n knie!). Dus gingen ze vrolijk gekleurd op pad. Op zoek naar glad asfalt. Blije gezichten en rode blosjes. Dat is altijd een goed teken van blakende gezondheid en veel plezier.

Toen ze terugkwamen moesten ze bijna weg. Tijd voor een goed afscheid en een stevig tot de volgende keer! En dat is al snel hoor. Niet dit weekend maar volgend weekend. Fijn is dat. Kijk er al naar uit! Maar eerst lekker slapen en een beetje bijkomen.

Later!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s