Plop & DiDi

Relaxed vandaag. Toch weer vroeg wakker, uur of 7. Wat gedronken en terug in bed, maar slapen, ho maar! Babbelen, draaien, krabben aan de randen (want dat geeft zo’n leuk geluid dat IK kan maken!) en na verloop van tijd heb ik geen zin meer. Gelukkig kwam papa en ik mocht even naast hem liggen en dan kukel ik zo in slaap….. Toch weer een uurtje gelegen.

Nadat we opgestaan waren, probeerde mama een speen in m’n mond te doen. Mooi niet, dan maak ik een grapje en dat heet PLOP. Zij doet hem er in en ik doe PLOP, telkens weer. Lachuh! Ik heb het gewoon niet zo voor spenen. Ze heten ook niet voor niks Fopspenen, nou mij foppen ze niet.

We moesten naar Gaus, daar werkt mama, om voer te halen voor Farouche en Iara en buiten zaten Sabrina en Marlia. Lekker in het zonnetje samen met DiDi een koningspoedel. Lief. Zij ging aan me snuffelen. Dat kietelde een beetje! En daarna zijn we naar de kringloopwinkel geweest, of zoals papa zegt ‘Surpraais Sjopping, want je weet nooit wat je vindt.

Vandaag heeft hij een pet gevonden voor me. Superstoer. En ook nog leuke kleertjes. Ik vind dat slim. En hij heeft ook een superkado-voor-als-ik-later-groot-ben gekocht. Een blokkenkar. Een kar vol met houten blokken. Gaan we later dingen mee bouwen. Nu al zin in.

Toen we thuiskwamen heb ik even naar de kwalificatie van de formule 1 gekeken met papa. Dat kun je goed zien, want dan kijk ik blij….. Oh ja, dat doe ik heel veel. Er is heel veel om blij over te zijn en het rook heerlijk in het huis. Papa en mama waren overheerlijke spareribs aan het maken. Tenminste, ik denk dat het lekker is, want voorlopig hou ik het op melk. Melk met spareribsmaak en een beetje pikant! Want er zat een hele rode peper in en chilipeperpoeder.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s