Holy Comolie

Dat was even schrikken vanochtend! Ik was wakker en toen ben ik weer in slaap gevallen en dat was niet goed. Normaal doet papa eerst het gordijn open en dan gaat’ie tanden poetsen. Als hij klaar is ben ik ongeveer wakker en lig lachend in bed op hem te wachten, maar vanochtend niet. Vanochtend lag ik DIEP te slapen en had daar wat meer tijd voor nodig.

Eerst bleef ik gewoon slapen, daarna had ik geen idee wat er wat er gebeurde of waar ik was en toen ging er één oogje open en langzamerhand zag ik papa an brak er een glimlach door. Pfff, lastig wakker worden! Papa heeft het gefilmd.

Daarna was alles goed en hebben we veel gelachen. Papa soms meer dan ik. Dan maakt hij een grapje, zoals nu, met een leuke aureool op m’n hoofd. Voelde raar, maar leuk.

Iets heel anders, ze hadden gel in m’n haar gedaan op de crèche. Vonden ze leuk en dan krijg ik veel krullen. Grappig, ik vind die aandacht best leuk. Van wie zou ik dat hebben. HAhahahahahah! Was een goeie dag en ik heb veel gedronken want ik had dorst. Morgen komen Olpa en Olma, Ontzettend Leuk dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s