Leesvoer

Vanochtend heb ik lekker op de bank zitten lezen. Ik zeg altijd maar zo, jong geleerd, oud gedaan en dat geldt ook voor lezen. En met die knisperboekjes krijgt lezen een extra dimensie. Leuke achtergrond geluiden als je leest, dat geeft  het gevoel dat je lekker bezig bent. Trouwens, ik kan m’n aandacht er niet superlang bijhouden. Eerst lees ik het en dan eet ik het op. Hahahah! Grapje hoor… Kijk maar eens in de slaaitsjoow.

Ik was al vroeg op want papa moest weg en de werkmannen stonden ook al vroeg voor de deur voor de verbouwing en dat wil je meemaken natuurlijk als baby. Uiteindelijk was er weinig te zien, want ze stonden voor het raam koffie te drinken en werk te bespreken, dat doen die mannen. Maar het was boeiend. Vooral toen ze gingen zagen. Lekker veel herrie!

Vandaag waren Olpa en Olma er ook en het was gezellig. Ik heb een beetje kramp in m’n wangen van het blij zijn, want dat ben ik als ze er zijn. En ik ben van nature al een vrolijke baby, dus als er extra vrolijkheid bijkomt, krullen m’n mondhoeken nog meer omhoog. 1+1 is 3, zo gaan die dingen. Lekker brabbelen en vechten met Olpa (niet echt hoor! Dat spelen we en ik laat hem wat, want ik ben natuurlijk veel sterker. Babysterk!) Olma zit op de achtergrond. Blijkbaar was iedereen zo druk dat ze vergeten zijn foto’s te nemen. Dat hou je toch niet voor mogelijk!

Ik heb ook m’n eerste sinaasappeltje gegeten. Nou ja aan geproefd en ik vond het niet vies. Vreemd zo’n intense smaak proeven voor het eerst in je leven. Ik denk dat ik er wel aan kan wennen. Zoet-zuur en sappig. Ik kijk al uit naar m’n volgende. Papa heeft er en joetjoeb-filmpje van gemaakt. Kijk maar eens.

En morgen weer naar de crèche en daar heb ik zin in. Morgenmiddag naar het consultatiebureau en daar heb ik op één of andere manier dan weer geen zin in, heb ik het gevoel. Weet niet goed waarom, maar kom er morgen op terug. Slaap lekker!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Een gedachte over “Leesvoer

  1. )pa lust ook graag mandarijntjes,denk ik. Maar over een paar maanden eet Dzjez ze ook met smaak op.dat zie je nu al aan z.n smoeltje.Wie geniet het meest Opa of Dzjez?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s