Goeiemorgen

Het was een goeiemorgen!

Ik had gedacht dat ik wel last van m’n bovenbeentjes zou hebben, maar dat is niet geval kan ik vreugdevol meedelen. Wel werd ik al babbelend wakker. Ik weet eigenlijk niet of ik al babbelde en toen wakker werd of eerst wakker werd en toen begon te babbelen. in ieder geval was ik vrolijk en pijnloos.

Leuk weetje over het woord babbelen is dat het niet afgeleid is van de toren van Babel, maar van het Oud Duitse woord Babbelen, wat weer afgeleid is van het woord ‘Ba’ één van de eerste geluiden die baby’s maken. Dus. Vandaar.

Ik heb een hele goeie nacht gehad. Ondanks het feit dat mama geprobeerd heeft om 12 uur een voeding te geven, was dat niet mijn plan en ben ik maar één keer echt wakker geweest om 3 uur. Goed nachtje dus. En ik heb gezien dat de zon schijnt, dus met een beetje geluk wordt het een buitenboxdagje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s