Van deze tijd

Ik ben van deze tijd. Ik ga niet weten dat je vroeger met de gulden kom betalen of dat je maar 2 televisiezenders had, geen kabel en dat je belde met een draaischijf en dat kon niet op de fiets. Daarvoor moest je thuis zijn. Ik ben ook van de tijd dat je er altijd bent en bijna altijd de telefoon op gaat nemen, overal!

En nu dus ben ik al gewend aan iPads en iPhones en iMuis, ik ben benieuwd wat er nog allemaal bedacht gaat worden voor ik het echt snap waar ik het over heb. Maar dat zal veel zijn.

Mama doet het dan weer ‘old-fasjont’, alhoewel ‘old-fasjont’ ze ziet er high-tek uit. Vooral toen ze weg ging. Toen ze terugkwam was het wel high-tek, maar ook best moe. Want het was lang geleden dat ze was gaan hardlopen.

Sinds ze papa tegenkwam had ze er niet echt veel tijd meer voor, omdat ze zwanger was van mij en zo… Vandaag ben ik trots op haar! Ze doet het maar wel en dat is goed. Later als ik groot ben ga ik met haar mee. Kijk er nu al naar uit; maar eerst leren zitten…

Heb vandaag ook voor het eerst in m’n tafelstoel gezeten. Beetje ruim nog, maar wordt leuk en gezellig aan tafel met papa en mama straks. Voor als we lekker gaan eten.

Ik heb ook nog een beetje gesabbeld op de arm van papa. Dat is meestal een stille hint aan hem of mama dat het niet echt heel lang meer gaat duren voordat ik honger heb. Hij smaakt wel goed. Naar,…. papa eigenlijk.

Ik ben vanavond met echt heel veel zin naar bed gegaan. Echt! Met veel zin en direct in slaap gevallen en bijna de hele nacht door. Tot 5 uur. Gaat goed.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Van deze tijd

  1. Ik hoop dat Dzjez netzo sportief wordt als zijn Moeder!!!
    Gazo door dat geldt voor beide hoorLaat papa het andere werk maar opknappen!!!
    En ik hoop hert nog een tijdje te kunnen blijven volgen op mijn “moderne”laptop.
    KUS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s