Strike a pose

Het was weer zo ver. Papa vond het tijd dat ik weer eens op het kussen ging om te poseren. Dan kun je zien hoe hij groeit, zegt’ie. Nou ja, dat klopt. 7,9 kilo. Nog 1,1 kilo en ik moet een nieuwe maat luiers! Gaat snel, straks moet ik op de pot.

Ik moest ook wel, want ik heb een nieuwe definitie aan het woord ‘Poepchinees’ gegeven. Poep tot onder m’n oksels, de binnenkant van slaapzak én de buitenkant van de luier…. Kakineus, zei papa tegen me. En het was ongemerkt en bijna geluidloos. Een klein prrrfrrr-tje en klaar, nou zeker klaar. Klaar voor in bad dus. Vandaar.

Daarna zijn we gaan winkelen en hebben allemaal in-gredie-jenten gekocht van de recepten. Ik kreeg vooral een paar druppels op m’n kop en heb beebiehaardzjel gekregen. Dzjel lijkt op Dzjez. En dan krijg ik mooi haar. En voor mama een mooie zonnebril. Eén van de seffenties. Staat haar goed!

Daarna ben ik als een blok in slaap gevallen en heb 2 uur geslapen. Dat kun je ook goed zien aan m’n hoofd. Ik weet niet precies waarom ik wakker geworden ben. Misschien zomaar of misschien omdat het zo heel erg lekker rook in het huis. Mmmmm, lekker, jammer dat ik nog niet kan kauwen, want dan had ik meegegeten. Maar het duurt niet lang meer. Als ik 6 ben eet ik mee.
6 maanden….

Ik zat er gezellig bij in de keuken, terwijl papa en mama aan het koken zijn. Dan zit ik te kijken en hou m’n dingen vast, waar ik ook lekker op kan bijten. Zoooo gezellig. En ze hebben lekkere dingen gekookt en ze hebben er van gesmuld. Het was zo lekker dat ik eeeeeven moest wachten voor ik aan de beurt was. ;-(
Grapje!

Oh ja, Zelda belde ook nog met FaceTime. Was leuk haar even te zien. Ze was puntenloopster bij een turnwedstrijd geweest. Dan moet je de punten van de jury naar de compjoeter brengen. Leuk hè!

Maar na het eten was ik ook wel moe. Dus lekker naar bed! Ga lekker lang slapen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s