Echt zondagse zonder zon

Als het hard regent en hagelt en het onweert en het dondert, dan is er maar één plek waar je het beste kunt zijn en dat is binnen. Lekker warm en knus. Vandaag was zo’n dag. Dat begon gister al met regen en nu weer. Ik besefte me dat ik voor het eerst in m’n leven donder hoor en bliksem zie. Zo zie je maar weer, je bent nooit te oud om te leren en te ervaren.

Papa daarentegen leert niet. Die gaat fietsen terwijl hij weet dat het gaat regenen. Als je goed kijkt ze je de bui op de achtergrond van de foto al hangen en hij komt dan ook op de draad nat thuis, maar met een voldane blik op z’n gezicht.

Niet dat ik het gezien heb hoor, want ik lag met m’n gezicht naar beneden, heel hard te slapen.Ik heb een deuk in mama geslapen en daarna een deuk in de bodem van de box. Soms heb je dat.

Was wel gezellig toen ik wakker werd en papa zag zitten. Ik was heel stil wakker geworden en kon dus lekker lang kijken voordat ze iets in de gaten hadden. Dan zijn ze op hun echtst. Ik moet zeggen, dan zijn ze net als anders. Heel gezellig, keuvelend en leuk. Maar goed dat ze zo zijn, want zo ben ik ook. Dan krijg je daar later geen discussies over. En over lekker eten ook niet. Dat weet ik ook zeker. Vandaag rook het weer lekker in huis. Zo lekker dat ik bijna….

nee hoor! Nog niet. Binnenkort is het zo ver, dan ga ik eens vast voedsel eten, maar tot die tijd: Moedermelk met een smaakje! Vandaag was het biefstuk en asperges!

Oh ja! Als je je afvraagt waarom ik een doekje op m’n hoofd heb, dat is m’n doodle, daar sabbel ik op en op bijtringen.Van spenen moet ik nog steeds niets hebben. Die plop ik met een grote boog uit. Ik denk dat ik tandjes ga krijgen, want ik kwijl nogal!

Oan’t moan!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s