Op de valreep

Ik had een hongerige dag, waardoor mama snel moest kolven toen ze thuis kwam. 3 flesjes en een klein flesje. Schoon op! Tsja, soms heb je zo van die dagen. Vandaag dus. Voor de rest was het een leuk dagje op de crèche. Was al wel een beetje moe.

Maar eerst nog even de honden uitlaten met papa, terwijl mama gaat hardlopen. En wat doe je dan als geëmancipeerde mannen? Juist dan neem je de babydrager en ga je samen op pad. Dat ging heel goed. Het hobbelt een beetje, maar je kunt lekker tegen de borst hangen van papa. Heel relaxed. Wel lastig als papa even moet bukken om iets op te ruimen, dan hang je zo een beetje tussen hemel en aarde. Ach zo maak je wat mee hè!

En dan gaat het snel hè! Pyjama aan, opnieuw wat drinken en dan naar bed, of eigenlijk was ik al in slaap gevallen en heeft mama me in bed gelegd. Alles ok, denk je, maar dat was zonder mij gerekend. Ik was er nog niet helemaal klaar voor, dus werd ik weer wakker. Dan ga ik huilen en dan komt mama. Naar verloop van tijd…. want ze laat me eerst even liggen. Leuk geprobeerd! Haha. Weer wat drinken, weer in slaap, weer wakker. Maar deze keer was het menens. Eerst een scheet en toen PFRRRHA!

Luier zo vol dat het er overal uitkwam.  Onder boven, in de slaapzak…. En dan is het badje de beste remedie. Op de valreep dus, want bijna was het me niet gelukt nog even een maandagavondbadje te nemen. Nu dus wel! En dan naar bed,lekker rozig in slaap vallen.

Oant’t moan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s