Buitengesloten

Vanochtend werd ik wakker met m’n oogjes dicht. Dat klinkt als een contradictio in terminis en dat is het ook. De reden? Dichtgeslibde oogjes! En dat is lastig kijken kan ik je zeggen. En dat is niet alles. Tegen wat ik geloof in, moet dat dan schoon gemaakt worden door papa. Ik kroel en ik kreun, ik draai en ik piep, maar dat mag niet baten, hij gaat gewoon door….

Achteraf ben ik blij hoor, maar het is het moment tussen dichte oogjes en blij zijn in. Dat is dat onblije stukje tijd. Maar ik denk dat dat met veel dingen zo is, dus ik ga er gewoon aan wennen. Voor later, en dat is goed. Beter jong geleerd en oud gedaan, dan oud geleerd en nooit gedaan!

Het was leuk op de crèche. Het is dan ook leuk aankomen met Ellen en Daphne. Die zijn altijd zo blij als ik kom. Alleen jammer dat papa altijd zo lang blijft kletsen, maar goed, dan zijn ze blij als hij weg is en ze eindelijk aandacht aan mij kunnen geven 😉

Het was een goed dagje. Minder gedronken dan gisteren en voor de rest heel gezellig. Altijd fijn als mama er is. Dan is het net of we even buiten de normale dimensies stappen en in onze eigen knuffeldimensie komen. Die is tijdloos. Kan heel lang zijn of heel kort, maar voelt heerlijk. Lieve mama.

En toen kwamen we thuis en toen konden we er niet in! Buitengesloten! De klink aan de onderkant van de deur was op slot gegaan door één van de honden en dus konden we de deur niet open doen en zij wisten niet hoe ze dat moesten doen. Achterom ging ook niet, want die deur zat ook op slot. Daar sta je dan in je mooie pak en zin om naar binnen te gaan. Gelukkig was papa onderweg naar huis en niet naar ergens anders. Hij is op miraculeuze wijze binnen gekomen, zonder iets te breken, behalve onze glimlachen, want die braken door toen hij door de voordeur naar buiten kwam! Konden wij naar binnen.

Mama is morgen jarig. Voor het eerst in mijn leven. Ik heb iets moois gemaakt op de crèche. Dat is een geheim. Morgen ga ik het geven! En dan gaan we ook naar Olma en Olpa in Leek. Daar staan ze op de camping en Beppe komt ook. Gezellig!
Oan’t moan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s