Hieperdepiep

Er is er één jarig Hoera Hoera
Dat kun je wel zien dat is MAMAMAMAMAMA!

Vandaag is mama jarig!
En dat is heel leuk, want dit is de eerste buitenbuikse verjaardag die ik meemaak. De vorige was ook leuk hoor, maar binnenbuikse is toch anders. Dat klinkt anders, voelt anders, en ziet er anders uit. Los van het feit dat ik toen nog heel piepklein was. Vandaar HieperdePIEP. PIEPklein dus.

Ik heb speciaal voor haar een kado gemaakt en je mag raden hoe ik dat heb gedaan. Nee, het is geen bloed aan m’n teen! 😉
Dit is eigenlijk ook de eerste tekening die ik maak. Voor haar en in m’n hele leven. En dat met de voet, ben je dan een kunstenaar of niet! Mama was er heel blij mee, dat kun je wel zien op de foto.

Ik werd vanochtend weer wakker met dichte oogjes en deze keer ging er één helemaal niet open. Ik was dus aan het knipogen. Toen papa het schoongemaakt had voelde het een stuk beter en ik denk dat het voorbij is. Het voelt een stuk beter in ieder geval.

Straks gaan we naar de caravan en het is mooi weer. Dat komt goed uit! Ik hou je op de hoogte.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s