Gister en vandaag

Gisteren was het een beetje druk en dus kon ik niet schrijven. Die moderne baby’s hè! Druk druk!

Gister was een lekker dagje. Leuk op de crèche en niet echt hongerig. Gewoon goed gedronken, geen groeispurt of zo, maar dat hoef niet elke dag! Papa was niet thuis, of in ieder geval later dan normaal en dus lag ik in bed. Ook goed, morgen zie ik hem weer.

En dat was vandaag dus en wij gaan naar de crèche voor een evaluaatsie gesprek over hoe het gaat. Ik kan er lang en kort over doen, maar het was goed! Daarna zijn we naar de profile tyre center gegaan. Ik sliep eigenlijk tot het moment waarop ik met ene gil wakker werd! Waarschijnlijk een droom…. Iedereen schrok op en keek. Goeie manier om even de aandacht te krijgen!

Daarna heb ik even stoer op een rooie bank gezeten. Ik vind hem wel mooi en wou hem mee naar huis nemen maar dat kon niet! Stom hè! 😉

Papa gaat vandaag Siebe en Zelda halen. Ik hoop dat ik nog wakker ben als ze komen, maar ben bang van niet. Dus zal dat voor morgen zijn. OK, ik moet nu gaan, want ik ben nogal moe!
Tot later!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s