De Bende van Hoff

Ik heb bedacht dat we The Gang een nieuwe naam gaan geven, namelijk De Bende van Hoff en dat is officieel!

Want ze zijn er weer, Siebe en Zelda en het is gezellig. Vanochtend zag ik Siebe en ik herkende hem en dan ik heb zijn krullen gepakt. Zulke krijg ik ook. Nu zijn ze nog wat dun en vlassig, maar ze zijn ook nog maar 5 maanden bezig! Dus dat komt nog wel. Dat weet ik zeker.

Het is heel gezellig als De Bende er is. Dat voelt goed, ook als we niet echt iets aan het doen zijn. Dat hangt zo in de lucht en ik hoor ze gezellig zijn als ze SkiBoo aan het spelen zijn. Dan wordt er gekeuveld en gelachen en dat is leuk. Ik heb er trouwens een relaxed dagje van gemaakt, geen stress.

Dat zeiden ze ook over me op de crèche. Dat ik zo rustig ben en altijd heel goed observeer. Logisch toch? Je moet goed kijken om te weten wat er gebeurt, anders leer je niets. En als ik dan uitgeobserveerd ben, dan lach ik (of val ik in slaap, hangt er van af).  In ieder geval vinden ze het fijn dat ik er ben. Weer eens een ander soort baby zeggen ze. Nou, dat vind ik ook van hen. Fijn dat ze er zijn, want het zijn leuke begeleiders op de crèche. Daarom ga ik er ook graag naar toe.

Wel leuk als Siebe en Zelda naar me kijken. Van achter dan. Dan zie je die spijkerbroekjes zo. Wat ook grappig is, zijn de foto’s die Zelda heeft gemaakt met haar FattApp, oftewel: Je krijgt er een dik hoofd van. Kijk maar eens naar die van papa! HAHAHAHHA! Ook leuk om te zien dat mama en Siebe zich samen buigen over Pet Hotel. Tsja, die zien elkaar niet super veel en dan moeten ze natuurlijk bijpraten en ervaringen uitwisselen!

We zijn ook met z’n allen boodschappen gaan doen. Winkel in, winkel uit en als ik dan piep of huil heb ik altijd aandacht en dat is goed. Toen we thuiskwamen moest ik eerst wat eten en daarna ging ik in de box. Maar toen vond ik dat ik maar bij Siebe op schoot moest. Broers onder elkaar. Gaan we samen even compjoeteren (en ondertussen schop ik m’n voeten in z’n gezicht, lachuh!)

Vanavond gaan we ook lachuhn met Home Videos. Ik hoor Siebe en Zelda nu al schateren! En het ruikt al weer lekker in huis! Kip! Ondertussen zit ik  lekker tussen m’n knuffels. Laterr!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s