Landsmeer

Vanochtend waren we bij Arnoud in Landsmeer, dus moesten we best vroeg op. Dat was de afspraak, daar zijn om 11 uur. En dat is best vroeg op een vrije dag. Voor mij wel, maar het is gelukt. Ondanks een onverwachte poepluier. Dat is een beetje het thema van de dag. Van de week eigenlijk, want ik blijf bezig. En niet een beetje hè! Altijd gelijk alles d’r onder. Dat heeft te maken met m’n tanden. Raar hè!

Het was heel leuk bij Arnoud en Annette en Douwe en Nina. Emma was er niet, die was naar Texel, maar ik heb haar foto aan de muur gezien. Het was een leuke binnenkomer, want er was oranjekoek en voordat ik het wist had ik een klodder slagroom op m’n wang. Grapje van papa. En Arnoud!

Ik heb lekker op het kleed gelegen, maar ben niet gedraaid. Had er wel de ruimte voor, maar geen zin. Komt vanzelf een keer en misschien sla ik het wel over. Gewoon omdat ik het vergeet. Grapje. Ben er gewoon nog niet mee bezig.

Douwe en Siebe gingen doen wat de meeste jongens doen: iPods en voetballen. Nina en Zelda zijn gewoon op pad gegaan en ik, ik was lekker baby. Daar ben ik goed in!

Op de terugweg had ik berenhonger en terwijl mama dacht dat ik het wel uit zou houden tot thuis, had ze het mis! Ik MOEST drinken en op de snelweg gaat dat niet, behalve…. Inderdaad. Van achter naar voor, bij hooooge uitzondering!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s