Grote kleine man

— Door papa

Mama stuurde deze foto van je door en dan zie ik je zo liggen en besef me dat je in mijn hoofd al heel groot bent, maar als je zo in dat grote bed ligt ben je ook vooral nog heel erg klein.

Jij bleef bij mama vandaag en ik ging werken, dus toen ik koffie bracht en dag zei, lachte jij zo lekker hard. Typisch Dzjez, met dat kleine knorretje aan het eind en dan word ik heel vrolijk. Mooie grote kleine man. En ik besef me dat babies hard nodig zijn in de wereld. Gewoon om het leuker, gezelliger, energiek en onschuldiger te maken.

Je bent in dat opzicht een groot voorbeeld voor me, kleine man.
Lekker jezelf zijn, is toch het gemakkelijkst om te doen en het mooist om te zijn. Geen rol spelen, gewoon genieten van het leven en elke dag nemen zoals die komt of zoals hij is. Het zijn woorden die je pure gedachten verstoren. Maar zolang je nog geen woorden kent en dus niet in woorden denkt, maar alleen kunt voelen, heb je daar geen last van.

Dat is dus de kunst: Denken zonder woorden.
Ik ga eens oefenen en jou later helpen dat te (blijven) doen.

Mooie dag vriend!

3 gedachtes over “Grote kleine man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s