Praatsprong en tandenpijn

kijk hier zielig en dat ben ik ook. Niet echt op deze foto hoor, toen werd ik gewoon net wakker op de crèche. Precies het moment tussen slapen en wakker. Dat is nooit grappig.

Maar ik heb iets niets, ik kan meer verschillende soorten geluiden maken. Flebbedebber, Kubboow? FlaFlaFlashhhloo! En blazen, zoals bellen blazen. Ineens kwam ik er achter dat ik dat kon! Grappig. En ik kan het ook met volume, dus je begrijpt wel dat ik dat dan ook doe. Waarom zacht als het hard kan!

Het was een mooi dagje op de crèche. Ik heb iets heel moois voor mama gemaakt! Voor moederdag. Nu is het voor mij elke dag moederdag en hoeft daar niet een speciale dag voor te zijn, maar toch. Dit was een goeie aanleiding eens lekker creatief te zijn. Lekker bezig met verf en kleur. Ja, dat is wel iets voor mij.

Toen ik thuis kwam was papa er nog niet. Die moest lang werken, maar vannacht heb ik hem wel gezien en gevoeld, want ik moest even knuffelen. Ik had namelijk last van m’n tandjes denk ik. Pijn in m’n mond! Nooit grappig en daarom moest ik huilen en kon ik niet slapen. Bah! niet leuk! Uiteindelijk ben ik in slaap gevallen met ene pijnstillertje en dat is goed. Naast mama, dat ligt goed.

Het goeie nieuws is natuurlijk dat ik straks tandjes heb en dan kan ik appels kauwen en zo. Dat is dan natuurlijk wel weer mooi! Papa gaat vandaag Siebe en Zelda ophalen. Gezellig, maar lig dan wel in bed denk ik…

Oh, ja, ze zijn allemaal dingen aan het mooi maken in ons huis. Maar eerst gaan ze het lelijk maken. Kijk, ze hebben de vensterbanken er uit gehaald. Best een troep!
Oan’t moarn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s