Kweenieweekend

Het was een verwarrend weekend en dat kwam een beetje omdat Siebe en Zelda er waren én mama ziek was. Die combinatie is dus verwarrend. Mama is donderdagavond ziek geworden. Toen papa in bed ging liggen dacht hij dat’ie in een oventje ging liggen, zo warm! (dat heeft’ie later gezegd hè!) En dat is nooit grappig, als je geen Kaiser broodje bent! Ze voelde zich helemaal niet lekker. Baluh!

Ik heb Siebe en Zelda vrijdagavond nog gezien, want ik was niet moe. Had veel geslapen, dus… Dan heb je geen zin om te slapen. Ik herkende ze en was echt blij dat De Bende Van Hoff weer even bij elkaar was. Ik zat er gezellig bij, hand in hand met Siebe. Coole broer. Ik ben nog best lang opgebleven, en heb Holland’s got talent gekeken. Ben benieuwd wat mijn talent is…. Mama was wel moe en voelde zich nie goe. Is wel leuk als ik tegen haar aan lig, want dat is dan dus extra warm 😉

Zaterdagochtend ben ik eerst bij mama gebleven en ben ik alleen beneden geweest bij papa, Zelda en Siebe en kon mama lekker slapen. Was leuk. Eerst bij Zelda en dan bij Siebe op schoot. Zo kom ik m’n tijd wel door hoor!

’s Middags gingen ze weg, naar Niels en Sabine en Temme en Jenda, maar mama kon niet mee omdat ze ziek was. Balen! Vond ze zelf ook! Volgende keer beter, want dit is niet leuk. Ik heb wel een paar foto’s gekregen en wij hebben er ook een gestuurd. Zo waren wij er een beetje bij en zij bij ons.

Zondag heeft papa me eerst bij zich genomen en hoe erg ik ook NIET wilde slapen, ben ik dan toch weer in slaap gevallen. Lekker tegen papa aan. Toe ik om 9 uur weer wakker werd, is papa samen met mij naar beneden gegaan. Kon mama nog even slapen. Is altijd goed! Siebe heeft me in bad gedaan. Lekker gespetterd en gespaterd! Bad is fijn! Ik heb ook geprobeerd Elvis na te doen en ik vind dat het goed gelukt is. Oh yeah!

En daarna was ik weer lekker schoon. Ik heb ook weer m’n voetjes ontdekt en daar kan ik goed naar kijken. En als ik ze in m’n mond stop voelt dat grappig! Daarna gezellig beneden gezeten en een flesje gedronken en toen gespeeld in de box. Lekker hard rammelen met m’n speelgoed!

Ik heb ook veel met Zelda geknuffeld. Die kan dat zo lekker en ook kriebelen. Dan pak ik haar lekker vast en dat voelt goed. Ze heeft morgen eindelijk de boekbespreking en daar was ze wat zenuwachtig van. Moet ze niet zijn vind ik. Ik had het al eens gehoord en dat was geweldig. Kan niet mis gaan. Go girl!

Vind trouwens naar bed gaan minder leuk. Dat komt omdat ik dan moet slapen en dus geen gezellige dingen kan doen en het verschil met ‘vroeger’ is dat ik me er meer van bewust ben. Dat is goed en slecht. Slecht is dus, dat ik het niet leuk vind, maar goed is het, omdat het aangeeft dat ik groei en ontwikkel! En groter word en dat is wat ik graag wil!

OK, uiteindelijk eindigt m’n huil in een geeuw en dan in slaap. En eigenlijk vind ik slapen ook wel heel erg lekker!

Ik hoop echt dat mama zich morgen weer wat beter voelt, want tot en met vandaag was het niet zo best! Zo ken ik haar niet, ze zingt niet eens….

Oan’t moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s