Papa voor en papa na

Normaal haalt mama me op, maar vandaag niet.
Ik lag in de kleine hangmat in de hoek, rustig voor me uit te kijken en te denken over later. Bijvoorbeeld in een hangmat op een tropisch eiland of zo of gewoon in de tuin. Iets minder ambitieus, maar in een hangmat is het goed denken en ineens was daar pap zijn gezicht, met grote glimlach en dan glimlach ik breed terug.

Het was een mooie dag. Vanochtend kwamen we Ymkje tegen, de moeder van Jesse. Die was extra vroeg en daarom kwamen we haar tegen (of extra laat, ik weet het niet meer precies…), maar goed. Dat zijn van die leuke ontmoetinkjes zo ’s ochtends in de vroegte. Binnen was Daphne, die ons al met een glimlach op stond te wachten. Een goed begin is de halve dag!

Ik heb alle drie de bakjes opgedronken! Want ik had dorst en ik heb niet veel geslapen. Ik was al wakker vanaf een uur of drie en dat is logisch want ik heb de afgelopen dagen best veel geslapen en dan kun je wat langer wakker zijn. Toen papa me kwam halen was Ellen er. En dat is net zo’n gezellige kletser als papa en dat is prima hoor, maar dan duurt het wel lang voor we vertrekken!
Geintje!

Maar ik was wel blij mama weer te zien en mama was blij mij weer te zien. Mama is nog steeds een beetje ziek en daarom kon ze me niet halen. Ze had al gezegd tegen papa dat het wel heel erg stil was in huis zo zonder mij. En dat was lang geleden, want ik ben er al weer 5 maanden! Dus dat was lekker knuffelen! Dat is dan het voordeel van zo’n dagje. Mekaar een tijdje niet zien zorgt er voor dat het extra leuk is elkaar weer te zien.

Ik heb ook nog even lekker stoer in de box gespeeld met m’n speelapparaat.
Oh ja, de foto bovenaan heeft niks met vandaag te maken, dat is gewoon om m’n voetjes te laten zien.
Oan’t moarn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s