Chill

Ik hoef niet veel te zeggen als je me zo zo ziet zitten zeker. Zelfs in een gele broek zie ik er stoer uit in m’n spijkerjackie. Wat is het toch leuk om baby te zijn! Zo, dat moest er even uit. En dat was deze ochtend al. Ja hoor, lekker opgestaan, nadat papa me wakker heeft gemaakt. Van slapen naar lachen in 1,1 seconde. Het was weer zo’n ochtend. En mama was er ook bij. Die dacht laat ik eens kijken hoe papa dat doet. Nou ik kan zeggen: Hij doet het goed (en mama ook, leuk stel die twee).

Vandaag was een gezellig dagje op de crèche. Ik kwam lachend binnen en dan scoor je direct hè! Dan vechten ze bijna om me over te nemen van papa, maar die wil me zelf ook nog even knuffelen natuurlijk. Benthe was er vandaag ook en en dan kunnen we lekker lol maken. De boel een beetje op stelten zetten, haha! Samen zijn we al bijna een jaar en dat telt. Ik heb keurig al m’n flesjes opgedronken, ben zonder morren of huilen in slaapgevallen, kortom: Een voorbeeldig dagje. Maar dan vind ik het ook wel weer fijn als mamma me komt halen hoor. Dat is een fijn weerzien.

Toen papa thuis kwam zijn wij gaan grasmaaien. Nou ja, hij is aan het maaien en ik ben aan het kraaien. Dat is wat ik doe en babbelen en kirren. Het was lekker weer nog en dan is het niet erg om buiten te zitten. Mama heeft ook geholpen toen ze terugkwam van de honden uitlaten. Harken. Kan ze goed. Maar toen was het tijd voor mij om naar binnen te gaan en dan voel ik hem al aan, hè. Eerst benden drinken, dan naar boven, pyjama aan, nog wat drinken en dan… naar bed.

Nou, daar had ik nou net even geen zin in. Dan is het een kwestie van karakter. Meestal winnen papa en mama en blijf ik boven in m’n bedje, maar deze keer won ik en daarvoor moest ik lang huilen. Pfff! Logisch, want ik was nog niet moe en ik had ze de hele dag niet gezien! Tsja, te gezellig stel en ik hoor daar bij. Lekker wakker in m’n wipper. Lekker kijken, lekker lachen. En dan ben ik na 20 minuten moe en ga ik braaf naar bed. Laat het een les zijn!

Ik kreeg ook nog wat foto’s van Olpa, die kan ik je niet onthouden. Op één er van sta ik recht op en op de nadere 2 staan 2 trotse moeders.
En dat mag en dat moet, want het was moederdag! Een dikke Dzjez knuffel aan jullie beide.
Jullie weten wel wat ik bedoel….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Chill

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s