Zwart/Wit

 

Vandaag heb ik het maar eens omgedraaid. Minder slapen op de crèche en oorspronkelijk was het plan ook weer lekker laat naar bed thuis, maar dat is me niet gelukt

Op de creche ging het goed. Ellen zei dat ik een gezelligerd ben en daarom was ik er vandaag liever bij dan dat ik in bed lig te slapen. Daar is op zich niks mis mee hoor! Dan beleef ik geweldige avonturen aan de binnenkant van m’n ogen. Die zijn cool, dan kan ik al lopen en zo… OK, OK, even wachten en genieten van het baby-zijn, want het is voorbij voor je het weet, zeggen ze. Maar goed er over nadenken is niet slecht. Zo beginnen veel nieuwe dingen. In je hoofd. Als je er niet aan denkt gebeuren ze ook vaak niet. Dus…

En dan is mama daar. Dat is altijd een verrassing, want eerst is ze er niet en dan wel. Dat is zo’n prettige omslag van de energie. Ik hou daar van.

Thuis begon goed. Lekker vrolijk en opgewekt en veel energie. Grapjes maken en met papa spelen. Ik zat er gezellig bij in de keuken toen ze aan het koken waren. Dan speel ik met m’n bijtring en m’n doodel en kijk ik wat ze doen. Ik snuif ook die lekkere geuren op. Daar kan ik wel aan wennen, ik ben benieuwd hoe dat smaakt!

Maar goed, toen nam papa me mee naar boven om de pyjama aan te doen. Niets aan de hand, we hebben heel hard gelachen. Weer terug naar beneden en toen gaf mama me eten en daarna…

Weet ik niks meer. POEFF in slaap gevallen met heel veel enthousiasme. Next thing I know is dromenland. Raar hè! Gisteren niet, vandaag wel. Ik zal het wel nodig hebben zeker? Ik ben benieuwd hoe vaak ik wakker word vannacht. Afgelopen nacht was dat maar één keer en ik kan het me amper herinneren, ben amper wakker geweest. Goed nachtje dus.

Oan’t moarn.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s