iDzjez

Zelda en Siebe zijn er! En dat zorgt voor veel energie in het huis. Eerst hebben ze papa geholpen met schoonmaken en opruimen, want de timmermannen hebben de kozijnen afgetimmerd. Alles stond aan de kant en overal lag een beetje stof. Maar met 3 paar handen en een baby is dat zo opgeruimd! Mama had het boven al gedaan. Toen alles opgeruimd was londen we lekker zitten en lachen en zo.

Ik heb ook nog even op de iPod van Siebe gespeeld. Een coole game en zo. Siebe was hem de vorige keer vergeten in de deur van de auto van papa! Dus moest hij tijdelijk afkicken. Gelukkig had papa hem opgestuurd en duurde dat afkicken niet zo lang. De Bende Van Hoff heeft niet veel gedaan. Even gevlogen met Zelda, even geknuffeld met Siebe en gewoon wat gechilled.

Ik zat in de wipper terwijl zij aan het eten waren. Siebe doet een hele grappige Dali na (dat is een schilder met een hele bijzonder snor én schilderijen). Dat zette mij ook aan het denken. Het duurde deze keer vrij lang voor ik in de gaten kreeg dat ik eigenlijk ook honger had. Was al een beetje laat ook, dus bedtijd kwam in zicht.

Nadat papa m’n pyjama aangedaan had, nog eefjes naar beneden en dag zeggen en dan drinken en naar bed.

Morgen weer een mooie dag!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s