Even in bad met Siebe

Nou ja, in bad met Siebe… Ik ging in bad en Siebe deed mij in bad. Later, als ik groot ben ga ik zeker nog met Siebe in bad. Of in een zwembad. In ieder geval ben ik lekker schoon en dat is de bedoeling. M’n haar schiet dan ook wakker en spontaan in de krul! Gek hoor, krullend haar. Waarom doet haar dat? Mmmm dat ga ik nog eens uitzoeken en dan kom ik er op terug!

Ik heb gemerkt dat ik het de laatste tijd soms leuker vind in de wipper dan in de box. Dan kan ik beter om me heen kijken en hoor ik er meer bij. En het allermooiste is dat ik het zelf ook al kan aangeven. Ik laat gewoon weten dat ik er geen zin in heb in de box te liggen door te protesteren en als ik dan in de wipper zit, lach ik.

We gaan nu naar Evelyn en Philine en Lauren en Beppe is er ook. Hoop dat het weer een beetje meezit. De zon was er wel, maar het lijkt alsof ze ergens van geschrokken is, want nu is ze er niet….

Laterrrr

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s