Tante Evelyn

Natuurlijk was het niet alleen Evelyn hè! Philine, Lauren, Beppe, Mama, Siebe, Zelda en Papa waren er ook, maar ik moest een pakkende titel hebben. Deze dus. Leuk hoor, al die aandacht. Dan zijn er ineens veel mensen die even bij je willen zijn en met zoveel mensen (en kinderen natuurlijk) is er veel te doen en wordt er veel gezegd en gespeeld. Soms word ik daar een beetje stil van. Niet verlegen, maar gewoon stil, omdat er zoveel te luisteren is en daar moet je zelf niet doorheen praten.

Maar Lauren mocht op Siebe springen en Siebe trok dan van die leuke gezichten. Hij heeft ook nog met papa met een baseball en een klein balletje gesmeten. Lachen! Zelda deed ook nog mee en dat gooien ze op elkaar. Ga ik later ook doen. Voorlopig hou ik het op knuffel smijten. Zelda speelde supermarktje. Cool! En dan hebben ze nog piano gespeeld ook. Siebe kan dat al goed, die is echt goed bezig.

Ik heb er ook nog even geslapen. In m’n eentje in een vreemd bed, boven. Ging heel goed. Werd even wakker en ben weer gaan slapen, werd nog even wakker en toen… ging er ineens een muziekje spelen. Uit de babyfoon bleek achteraf. Leuk en toen ben ik weer een beetje in slaap gevallen. Uiteindelijk wel 45 minuten geslapen en toen was het weer tijd voor gezelligheid.

Blijkbaar zijn de meisjes nogal fan van Mega Mindy en dan doe ik graag even mee! Zo ben ik wel Mega Dzjez. Dan kijk ik ook echt even als een superheld. Dat kan ik goed. Misschien ga ik later wel een echte superheld worden. Mensen redden en boeven vangen en zo. Ja, dat lijkt me leuk! Ik heb ook nog even geoefend in staan met Beppe. Maar ik sta al heel lang stevig op m’n beentjes. Ben benieuwd wanneer ik echt kan staan. Ik hou je op de hoogte!

Ik had ook nog een interessante ontmoeting met een baby zonder haar. Ik zat bij Beppe op schoot en ineens was’ie daar. Leuk blauw dingetje aan, vrolijke oogjes, maar een beetje stil, dat wel. En toen ik hem aan wilde raken, voelde dat koud. Raar! Wat bleek, dat was een pop! En de eerste die ik zie, vind je het gek dat ik in de war was! Wel grappig, kun je leuk mee spelen.

Nee, het was reuzegezellig bij Evelyn. Dat is een echte gezelligerd en die meiden van haar ook. Daar ga ik vaak op bezoek gaan en misschien als ik wat groter ben eens logeren! Toen we weggingen had papa weer één van z’n leuke grapjes. Baby in de fles. De baby was ik, dus, de vaas groot genoeg. Was niet eng hoor! Gewoon leuk. En toen gingen we weg.

Thuis nog even gewandeld met Zelda, Mama en de honden. Frisse neus halen is altijd goed.

Inslapen was een beetje moeizaam vandaag. Waarschijnlijk door alle indrukken, maar uiteindelijk ben ik gaan slapen! Oan’t moarn.
(Oh ja, de foto’s van de vorige blog staan er ook nog in. Extra kijkplezier!)

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s