Heugelijk moment

Soms heb je van die dagen. Die beginnen vrij normaal.
Nou ja, normaal. Mama is al vroeg gaan werken en ik bleef met papa achter (mama was al vroeg weg en natuurlijk waren Siebe en Zelda er ook nog, maar toch). Ik werd even wakker en toen heeft papa me in het grote bed gelegd en ben ik gewoon lekker verder geslapen.

Maar goed, dat is niet het heugelijke moment! Dat is dat ik vandaag voor het eerst ZELF het flesje vast had en ZELF gedronken heb. En dat is voor het eerst zichtbaar aan de buitenwereld. Zelda gaf me m’n flesje en die was wat aan het experimenteren (zo is die wel) en HOP, ik had het vast en HUP ik deed het zelf.

Ik denk dat ik groot aan het worden ben, want dit zijn dingen die groten kinderen doen. Zo, dat wilde ik even zeggen. Voor de rest gaan we vandaag dingen doen. Ik weet nog niet wat, maar dat hoor je nog!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Heugelijk moment

  1. goed hoor dzjez, zelf je flesje drinken. je wordt zeker een grote jongen.
    tot morgen lieve dzjez
    liefs daphne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s