Siebe en Zelda

Het was weer heel leuk met ze. Deze keer zijn we voor het eerst met z’n vieren op pad geweest en dat is bijzonder. En het Aviodrome is voor herhaling vatbaar. Zeker als ik wat groter ben en begrijp wat die grote metalen vogels zijn. Eén ding heb ik wel begrepen, als je piloot ben zit je vaak met je hoofd in de wolken. Lijkt mij ook wel iets….

Zaterdagochtend zijn ze vroeg vertrokken, maar niet zonder nog even te knuffelen en grapjes te maken. Kijk maar; op de ene foto heeft Zelda de bril op en op de andere heb ik dat! Zie ik er heel slim uit. Dan weet ik dat ook al vast voor later. En knuffelen is fijn. Dat doe ik graag met m’n broer en zus! Daarom zet ik er extra veel grote foto’s in. En ik kan dat want het is mijn blog!

Ze zijn goed aangekomen en papa was gezond weer terug. We, ik en papa en mama, zijn nog even naar het centrum geweest en hebben boodschappen gedaan en gezellig in het zonnetje gezeten. Blijft leuk in zonnetjes zitten. Daar ga ik een gewoonte van maken.

Oh ja, ik heb nog wel even heel hard gebruld toen ik in bed moest. Het zal wel met m’n leeftijd te maken hebben. Als je bijna 6 bent. 6 maanden! Dan moet je je grenzen verkennen zeggen ze, dat is goed voor de ontwikkeling zeggen ze. Nou, dan ontwikkel ik lekker mee. OK, uiteindelijk heb ik heerlijk geslapen. Denk dat ze gelijk hadden en ik nodig naar bed moest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s