Doe-dagje

Vandaag was het mooi weer en dat is altijd goed voor een doe-dagje.

Allereerst ben ik lekker in de stoel gaan zitten mét extra kussens. Dat is voor over 2 weken als ik aan tafel mee ga eten, want dan ga ik zelf eten. Ik ga beginnen met broccoli. Eerst aan de smaak wennen en dan langzaam nieuwe dingen er bij leren.

Verder ben ik in de draagzak gaan zitten, zodat ik gezellig met mama en Farouche en Iara kan gaan wandelen, ook als papa er nog niet is; Lang leve de vrijheid.

Papa is gaan fietsen. Vindt hij leuk en dan fietst hij heel hard en wordt z’n kop rood. Dat vindt mama dan weer ‘zo moooi!’ Echte liefde! Ik vind hem ook wel stoer hoor! En dan stuurt hij vaak even een fotootje.

Toen hij thuis kwam en een beetje uitgepuft was, heeft hij het gras gemaaid, terwijl ik lekker in de box lag. Heerlijk in de zon, lekker keuvelend en spelen. Ligt goed hoor! Mama zit er ook heerlijk bij te genieten van het lekkere weer.

Tussendoor drink ik dan lekker melk en slaap vooral heel weinig. Niet nodig vind ik, want het is te…. gezellig!

Papa en mama zijn al vroeg gaan koken, want ze wilden lekker eten. Vandaag, maar voor morgen hebben ze het ook al vast klaar gemaakt. Handig. Dan hebben ze meer tijd voor mij als ik morgen terug uit de crèche kom. Ik zit dan lekker in de maksiekoozie en kijk gezellig mee. Behalve als mama probeert me in de box te doen. Vergeet het! Geen zin in, dus terug in de maksiekoosie en dan blijf ik wel even nukkig en brul nog wat na. Jammer genoeg hebben papa en mama me door en laten me brullen en maken grapjes, totdat ik ook moet lachen. Stom 😉

Siebe had trouwens een atletiekwedstrijd en die is tweede geworden! Met een persoonlijk record. Supergoed broer! Ik ben trots op je en als ik later groot ben ga ik ook op atletiek (misschien). Eerst nog even lopen! Maar goed dat je hier nog even een blokje hebt getraind. Net dat beetje wat je nodig had. Heb ook nog even met hem gefacetimed. Of eigenlijk papa, ik heb met open mond geluisterd. Grappig. Hij is er niet en toch is hij er. Handig.

Nu naar bed. Lekker slapen, want morgen weer vroeg op. Morgen is een leuk crèche dagje!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s