Macaroni

Dus nadat we mama verrast hadden, zijn we samen boodschappen gaan doen en daarna naar huis. Gezellig, want we hadden mama al de hele dag niet gezien. Alle verhalen moest verteld worden en er moest geknuffeld worden. En gegeten. Papa had macaroni voor iedereen gemaakt en we zaten met z’n allen aan tafel. Want ik was nog niet helemaal in de mood om te slapen.

Het is altijd beter er gezellig bij te zitten. Zeker als Siebe en Zelda er bij zijn. Die maken dan ook nog leuke foto’s of ze staan er leuk op. Uiteindelijk moest ik natuurlijk wel naar bed. Niet m’n dagje wat dat betreft. Moest hoesten en dan word ik wakker. Gelukkig is papa er dan en die wiegt me vakkundig in slaap.

Oan’t moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s