Meneertje mannetje en het wortelavontuur

Gisteren was eigenlijk een bijzondere dag, want ik ben een half dagje naar de crèche geweest, want mama moest naar een begrafenis. En dat is niet leuk. Iemand van haar werk en iedereen was er en het was mooi en indrukwekkend zei ze. Gelukkig was het maar een half dagje en toen kwam ze mij halen. Dus hadden we de middag voor onszelf.

Mama had iets slims, namelijk een nat washandje! Dat is heerlijk als het zo warm is! En het was warm. Lekker in de buitenbox met washandje en een beetje wind is dan lekker. Honden hebben geen washandjes en dat is nooit grappig. Iara gaat dan in de schaduw liggen en heel hard hijgen. Ik heb gelezen dat ze dan afkoelen via hun tong. Handig hè!

We zijn ook nog boodschappen gaan doen en papa heeft ons daar halverwege ontmoet. We hadden te veel spullen om allemaal mee te nemen, dus moest hij dat in de auto doen.

‘S avonds heb ik iets bijzonders gedaan. Ik heb voor het eerst wortel gegeten. Los van de mooie kleur vind ik het apart maar lekker. Ik trek een vies gezicht, maar blijf er wel van eten, want het is een bijzondere ervaring in ’n mond! Apart.Smaakt naar meer. Ben benieuwd wat ik vanavond ga eten.

Papa heeft ook wat gefilmd…

Verder goed geslapen en maar één leer wakker geworden om kwart voor 5. Goed voor mij en goed voor papa en mama!

Ik ga straks nog vertellen hoe het op de crèche was. Later!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s