Hemels

Ik kan er wel aan wennen hoor, dat mooie weer. Ik heb gevoel dat ik buiten hoor te zijn. Veel beter dan binnen en als ik dan in bed moet om te slapen, ben ik het er helemaal NIET mee eens. En dat is zacht uitgedrukt. Dan brul ik zo hard ik kan en hoop dat papa en mama denken dat het echt is. Helaas heb ik het gevoel dat ze er niet in trappen, dus uiteindelijk val ik dan soms toch in slaap. Maar niet altijd!

Ik heb lekker in de box gespeeld en dat doe ik met verve en plezier. Hoe serieus kun je zijn als baby in een  box? Nou heel serieus! Ik heb hele gesprekken tegen m’n beesten, die ik dan op m’n gezicht leg en dan draai ik en duw met m’n voetjes. We zijn ook nog even gaan winkelen en deze keer met de wagen. Dat hou ik goed vol, maar uiteindelijk heb ik toch even geslapen. En toen we thuis waren sliep ik nog tot Iara me wakker kwam maken. Ze likte aan mijn voet! Niet erg hoor.

Ik heb ook nog ‘contact’ gehad met Siebe een Zelda. Ze hadden beide een wedstrijd en hebben het beide heel goed gedaan. Zelda met turnen goud (vorige keer ook al!) en Siebe heeft de Stroppenloop gedaan. 3,5 kilometer in de hitte! Cool hoor! 14 minuten en 4 seconden… Weet nog niet of hij een medaille heeft maar ben wel trots! Zelda heeft in ieder geval een ijsje en dat heeft ze goed gezien!

Oh ja, en het rook weer heerlijk! Spareribs uit de oven. Lekkerrr, denk ik. Heb het nog nooit geproefd. Wel een worteltje vandaag, maar daar had ik nu geen zin in. Morgen broccoli!

Ik hoop dat het weer mooi weer is.
Oan’t moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s