Meneertje Mannetje doet een kikker na en de rest van de dag

Papa was gaan fietsen nadat wij naar het bos zijn geweest en het grappige is dat hij naar de zelfde plek geweest is als waar we gezeten hebben. Dan zie je hetzelfde vanuit een ander perspectief en dat maakt het anders, want wij zijn er niet. Als hij thuis komt ben ik nog wakker en mama is 2 tinten bruiner. Die absorbeert de zon als een spons water! En papa heeft ook al zo’n kleur, ben benieuwd welke kleur ik krijg!

In ieder geval was het gezellig want ik wilde niet echt slapen. Wat niet wil zeggen dat ik niet hou van slapen, maar ik hou gewoon ook van wakker zijn. Zeker als ik een lekker nachtje geslapen heb. Daar komt bij dat ik dan ook honger heb. Daarna ben ik als een blok in slaap gevallen. Plat op m’n buik en wel 3 en een half uur! Heerlijk slapen, ik was er aan toe en er moest nog van alles gebeuren. Dat wist ik toen nog niet natuurlijk, maar ik ben in het zwembadje geweest! In het begin vond ik het wat eng en vooral koud, maar na een extra emmer warm water, was het heerlijk! Op m’n rug, met losse handjes.

Oh ja, die prop handdoek ben ik. Ik ben gecamoufleerd, dus zie je me niet! Daarna weer wel natuurlijk en wat je ook ziet zijn krulletjes. Die komen er zoals de bloemknoppen opengaan als de zon er op schijnt! Ik vind het net alsof de krulletjes lachen, dus lach ik gezellig mee. Of zou het omgekeerd zijn. Maar als papa me lekker heeft afgedroogd heb ik het ook weer lekker warm. Morgen weer!

Terwijl papa een boek leest zit ik er gezellig bij en Iara en Farouche komen er ook bij. Die gaan spelen en als je zo zit bekijk je dat zo van onderen en dat is toch wel een beetje anders. Dan moet je goed kijken. Ik kan trouwens ook al bijna zelf zitten. Ik ga daar de komende tijd eens goed op oefenen, want zelf zitten is handig. Heb ook nog even vliegtuigje gespeeld en gezellig bij mama gezeten. Wat is een dag toch leuk als het mooi weer is en je hebt vrij!

Oh ja, dat flesje bier is niet wat het lijkt. Ik hou gewoon van dingen vastpakken en zo’n fles pakt gewoon goed vast. echt waar!

Oan’t moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s