Regeldag

Het was m’n dagje wel en niet en wel en niet en wel en niet en.. zo… voort, met andere woorden een regeldag. Wat dat precies is weet ik niet, maar wat het doet wel. Ik heb de hele dag door een wat hongerig gevoel, ik ben het ene moment blij en het nadere niet, ik vind het niet leuk als mama wegloopt, ook al is het maar voor even en voor papa geldt het zelfde. Regeldag dus, want ik ben bijna 6.
6 maanden en dan gebeurt dat.

Ik was vandaag gezellig thuis met mama en papa was ‘vroeg’ weg. Nou ja vroeg, ik lag gewoon nog te slapen. Op m’n zij! Papa heeft die foto gemaakt als bewijs en ik lag nog lekker te knorren. Ik werd wakker toen ze de vriezer kwamen brengen, want nu ik straks vast voedsel ga eten, hebben we extra vriescapaciteit nodig. Ik weet het nu al, ik ga veel honger hebben. Plus er kunnen veel ijsjes in en dat ga ik ook lekker vinden.

Ik heb ook weer appel gegeten en dat bevalt me goed en m’n slabbetje is extra motiverend! Heerlijk baby zijn, je kunt ongebreideld knoeien en kliederen. Wat een vrijheid. Smaakt me goed 😉

Ik was blij toen papa thuis kwam. Dan splijt m’n gezicht in tweeën met een grote tandeloze lach en het is grappig om te zien dat dat bij een baby zoals ik schattig lijkt, terwijl als je later oud bent en geen tanden hebt en lacht dat juist raar is. Gek idee eigenlijk. Hoe zou dat komen?

Ik heb lekker tussen mama en pap in gezeten terwijl zij aten. Dan voel ik me best al groot. Ik zat achter papa en heb lekker met m’n beentjes in z’n rug geduwd. Lachuh! Vindt’ie leuk! Denk ik… Nu naar bed en lekker slapen. Hoop dat m’n wisseldag morgen uitgewisseld is, want dan ga ik naar de crèche!

Oan’t moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s