Teken aan de wand

Zo lijkt het, ik begin al te knabbelen op mama haar haar en dat was het begin van de rest van de dag. Ik heb wel 3 bakjes opgedronken op de crèche en dat is veel. Want daarnaast eet ik ook nog appel. Het was gisteren dus duidelijk een wisseldag. Of een groeispurt en ik ben al zo groot, waar gaat dat heen.

Ik zag er cool uit vind ik zelf. Polootje en gestreept kort broekje. Niks mis mee! en het was leuk op de crèche. Vanochtend direct al was Benthe er (handig met zulke leuke kleren) en dan begint de dag goed. Papa heeft me op het speelkleed gelegd en dan lijk ik ineens een stuk kleiner, of is de rest dan ineens een stuk groter. Ik weet het niet en denk er eerlijk gezegd ook niet zoveel bij na, want ik moet spelen! En slapen, dat heb ik ook veel gedaan. Na gisteren had ik dat wel nodig.

Toen mama kwam op de crèche was ik heel blij haar te zien en zij mij. Wij zijn altijd blij als we elkaar zien en dat is eigenlijk ook het leuke van elkaar even niet zien. Toen papa thuis kwam was ik ook weer zo blij en dat is dan al twee keer achter elkaar. Daar doe ikhet voor. Lekker knuffelen en gek doen en gillen en kirren. Dat gillen betekent dat ik het heel erg leuk vind, heb ik gelezen.

Ik mocht in het wippertje in de keuken zitten terwijl papa en mama kookten en ik een appeltje opat. Ja ja, kauwen en slikken en niet stikken, ik kan het! Zo zie je maar; een paar dagen oefen en het gaat. Morgen weer en dan ook groente. Het was een mooie dag en morgen komen Siebe en Zelda. Heb ik ook al weer zin in! Maar nu eerst naar bed en een goed nachtje slapen (zegt papa….). We zullen zien!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s