Sok er in!

Ik was druk vandaag en heb veel gebabbeld en gelachen, zegt mama. De hele dag door. En als je veel lacht en brabbelt heb je weinig tijd om te slapen. Ik denk dat mama dat expres doet, in de hoop dat ik ’s avonds zo moe ben dat ik de hele nacht doorslaap…

Leuk geprobeerd! Maar ik ben bang dat ik nog wel een keer of twee honger krijg. En eigenlijk is dat heel gezellig. Mekaar ’s nachts even zien is altijd een extraatje.

Papa was vandaag onderweg. Naar België. Eerst naar de tandarts en daarna is hij gaan fietsen en toen heeft hij Siebe en Zelda gehaald! Gezellig. Ik herkende ze echt al. Ik heb vandaag ook met mama naar de foto’s op de computer gekeken en dan kan ik niet stil zitten of stil zijn. Zo leuk! Ik ken ze allemaal en ze zitten opgeborgen in een kastje. Handig, hoeven ze ook niet hier te komen. Dat wil ik best vaker doen.

Maar goed, Siebe en Zelda en dan mag ik lang opblijven. Hartstikke leuk en we hebben veel gelachen en gebrabbeld en gegild en ik heb boven op de schouders van papa gezeten en dan heb je een mooi uitzicht. Wel hoog, maar cool. Dan kan ik ook fijn aan z’n haar trekken. Leuk!

Morgen gaan we naar Beppe in het vakantiehuis in Oudemirdum. Hoop dat het mooi weer is.

Oant’t moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 gedachtes over “Sok er in!

    • Hey Iem! Ja he, deze kleertjes zijn gaaf en de kleur staat hem erg goed, ze zitten hem ook zoooooooooo lekker :-). Heeft iemand zeer oke uitgekozen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s