Samen doen we ons best

Mama moest even weg, ik lag nog in bed te slapen, dus toen ik wakker werd, moesten we een alternatief verzinnen voor de melk waar ik zin in had. Maar voor dat we daar aan begonnen, moest ik eerst in bad. Door m’n nieuwe dieet is er ook iets met m’n poep aan de hand. Die is de laatste tijd niet helemaal zichzelf. Ik zal de poep er maar op voorbereiden, dat het een permanente verandering is en dit nog maar het begin.

OK, de poep is geelbruin en plakkerig en als je het er af haalt met een nat doekje, blijft er een gele gloed achter en dat is nooit grappig. Dus ben ik eerst in bad gegaan en dat vind ik leuk. Ik kan al zelf liggen en dat voelt goed. Dan merk ik dat ik al groter wordt.

Toen we de badsessie achter de rug hadden ging ik melk uit een flesje drinken en daar heb ik dan zo’n zin in dat ik het zelf vastpak. Voor papa is het nog een beetje moeilijk, dat kun je goed zien aan z’n gezicht, maar voor mij is het een makkie. Ook daardoor merk ik dat ik groterder wordt. En het werkt vrij simpel: Als ik klaar ben stop ik er mee.

Ik heb ook een kaart gehad van Olpa en Olma. Het gaat heel goed met ze op Corsica, het is warm en ze missen me verschrikkelijk! Logisch, ik zou mij ook missen.
Gelukkig kunnen ze m’n avonturen wel lezen op de blog. Dan zijn ze er toch een beetje bij. Mooie kaart trouwens. Is in het  Frans, wat een beetje raar is, want Corsica is Italiaans en het is ook een beetje een ondeugende kaart. Heureusement, mon français n’est pas si bon!

Hele grote groeten van Dzjez Olpa en Olma!

Vanmiddag heb ik heerlijk geslapen met mama, wel 3 en een half uur. Ik ben trots op mama dat ze mee slaapt, want normaal doet ze dat niet. Dan is ze te druk en zo, maar door al die onderbroken nachten, door die ononderbroken trek van mij, loop je best een slaapachterstand op. Dus nu is ze lekker bijgeslapen. Net als ik!

Papa was beneden aan het werk en hoorde ons via de babyfoon, dus dat is een gezellige verrassing als ik zijn gezicht zie. We hebben gezellig beneden gezeten en ik heb nog in de box gespeeld en ik had even geen zin in broccoli. Die dingen gebeuren. Ik heb wel brood gegeten en dat smaakt goed.

Ja, het is een mooie dag! Morgen weer.

Oant moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s