Hoeranje

Het was leuk op Senn z’n verjaardag! Dat was een grote hoera! Ik vind dat een leuke jongen en kan niet wachten om met hem te gaan spelen als ik groter ben. Eerst waren we nog kringetjes gaan lopen in 2 kringloopwinkels, maar dat viel tegen. Dat heb je soms, maar als je niet geweest bent, weet je het niet en als alles even goed is weet je ook niet wat goed is. Zo gaan die dingen.

Toen hebben we eerst nog een leuk kadootje gekocht in Drachten en toen naar Senn. Daar waren heel veel mensen en die zeiden ooh en aah toen ze me zagen, want ik ben een baby en ik heb krulletjes en dat vindt men lief heb ik het gevoel. Senn was blij met z’n kado. Het was een film van Dolfje Weerwolfje en papa zegt dat dat heel leuk is en dan is dat zo.

Senn heeft lekker met me geknuffeld en beppe ook. Leuk! En ineens moesten we weg, want mama kwam er achter dat voetbal begon om 6 uur en niet om 7, dus op de valreep heeft Tessa me ook nog geknuffeld. Die krijgt de volgende keer extra! Dat is belooft.

We waren net op tijd thuis, maar achteraf had dat niet uitgemaakt, want Oranje heeft verloren. Ik vind dat NIET leuk en mama en papa ook niet! Dat was geen hoera… Ik had daar eigenlijk helemaal niet op gerekend en dan gebeurt het toch. Misschien moet ik woensdag omgekeerd denken. Dan winnen ze waarschijnlijk wel. Niet dat m’n humeur er echt onder leidt hoor! Ik heb leuk gespeeld en ben er achter gekomen dat ik staan voor de spiegel echt leuk vind. Ik sta al goed hoor! Dan kan ik gezellig met mezelf kletsen en lachen en heb ik altijd een vriendje.

En ik heb lekker met papa geouwehoerd. Lekker lachen en lekker kroelen en lekker aan z’n haar trekken en dan loopt hij met een luier op z’n hoofd… Ik kan er niks aan doen, ik moet telkens heel hard lachen met hem en hij ook heel hard met mij! En omdat het zo gezellig was, mocht ik lekker lang opblijven en ik heb veel gedronken en nog banaan gegeten, dus ik ga lang slapen.

Oant moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s