Ik sta er op!

Lekker zo’n zaterdag. Buiten is het onstuimig weer, met wind en regen en binnen is het gezellig. Het lijkt er soms op dat die onstuimigheid buiten het binnen nog gezelliger maakt. Een gezelligheidsbooster dus. Ik heb dan ook heerlijk geslapen en ben maar één keer echt wakker geworden om een uur of half zes. Daarna had ik wel regelmatig honger hoor! Poeh, dat is lang zonder eten en dat moet ingehaald worden.

Vandaag is het dan eindelijk gelukt!
De vorige keer dat papa het geprobeerd heeft, ben ik op m’n kop gevallen en had ik er een hele dikke bult op en was iedereen ongerust. Vandaag bleef ik staan (en als ik gevallen was, was ik zacht geland op de kussens, no worries dus) en keek ik in de spiegel naar mezelf.

Fascinerend iets. Spiegel, ik zie iemand en waarschijnlijk ben ik dat of iemand die me heel goed kent, want hij doet precies hetzelfde als ik. Als ik lach, lacht hij, als ik frons, fronst hij, als ik naar papa kijk, kijkt hij naar papa! Die is er wel dubbel. Die zie ik aan de ene kant van me én in de spiegel. Niet erg, dubbelleuk.

Vandaag gaan we naar Senn want die is jarig en zie ik er uit als een echt Meneertje Mannetje en dat vind ik heel mooi. Ik zie ook dat ik dan cool kan kijken. Eerst gaan we naar de kringloopwinkel, alwaar we in kringetjes rond gaan lopen en leuke dingen gaan kopen die we niet gaan gebruiken. Of wel, maar dat maakt niet uit!

Oh ja, papa had een mooie foto gemaakt bij de bakker. Van gekke Nederlanders. Haha, dat gaat wat worden vanavond! M’n eerste EK. Heeft’ie ook aan Siebe gestuurd die vandaag een wedstrijd heeft in hard lopen. SUCCESS! Mijn wedstrijden gaan vooral nog over langzaamachteruitkruipen… Komt nog!

Later!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s