Guy de la Courgette

Dus, vandaag moest ik naar het consultatiebureau. Niet dat het heel belangrijk is, maar toch. Persoonlijk was ik me er natuurlijk niet van bewust. Wel wat onrustig geslapen, maar dat had niets te maken met het consultatiebureau. Weet niet precies wat. Misschien m’n maag wat aan het wennen van al dat nieuwe eten? In ieder geval had ik een volle poepluier. Niet voordat ik aangekleed ben natuurlijk! Nee, nadat ik aangekleed ben en net beneden in de box lig. Hahah, nee hoor, ik kan daar niks aan doen, maar het was broek uit en snel terug naar boven om de billen schoon te maken. En de billen schoon te maken. En de billen schoon te maken. En de billen schoon te maken…. Ik was namelijk nog niet klaar. Vandaar.

OK, ik in de wagen, mama er achter en gaan. Wat dan wel weer gek is, is dat er onderweg gefloten wordt. Dat komt waarschijnlijk omdat ik zo’n stoere broek aan heb.

In ieder geval, alles was heel goed bij de babydokter. Ik ben 72 cm en dat is al weer 4 centimeter meer dan 18 april en ik weeg 8,770 kilo. Dat is plus 870 gram. Dat lijkt niet veel, maar is wel 11% hoor! En geen prikjes en daar wordt een mens vrolijk van en een baby helemaal!

Thuis heb ik een banaan gegeten. Moest er even aan wennen en dat kun je ook zien! Uiteindelijk besef ik me dat het lekker is.

En ik heb heerlijk geslapen. En lang ook, meer dan 2 uur! Ik had het nodig denk ik, gezellig met mama. Dat is altijd heerlijk wakker worden en daarna hebben we direct een fotootje gestuurd naar papa. Vindt’ie leuk.

Vandaag heb ik voor het eerst Courgette gegeten en daar had ik niet veel tijd voor nodig. Lekker-Hap-Slik-Weg! Zo heb ik wel 3 stukken opgegeten binnen 10 minuten. Van die smaak hou ik dus ook en zo groeit mijn paletje van smaakervaringen. Want ik heb ook nog brood gegeten met roomboter, ook al zo lekker. Nee, ik vind dat het heel goed gaat. Ik denk dat het nu ruim 2 weken is en eigenlijk gaat het als brandweer, bergaf en voor de wind. Ik ben benieuwd! En hou jullie op de hoogte.

Morgen gezellig naar de crèche, maar dat is niet voor de voetbalwedstrijd die ik niet ga zien. Ik ben er ook niet echt mee bezig, maar ik zie onderweg regelmatig huizen die compleet oranje zijn. Het zou wat zijn hè… morgen weten we het dus.

Oant moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s