gadrednod

Ik was al vroeg op vandaag. Kwart over 6 al. Ik kon er niks aan doen, ik was wakker. En goed gehumeurd, dat wel. Op het aankleedkussen was ik al druk aan het lachen en aan het babbelen. Ik denk dat papa wat in de war was, want doordat ik eerst wakker ben is zijn ritme in de war. Hij moet z’n volgorde omdraaien en dan kijkt hij altijd wat vreemd. Vandaar gadrednod, het omgekeerde van donderdag! Gelukkig heb ik de zaakjes goed onder controle en komt alles goed.

Wat dan wel weer grappig is, is dat mama aan het kolven is voor de crèche en ik daar normaal pas m’n eerste flesje neem, maar vandaag is ook dat in de war. Het gevolg: Papa geeft me een flesje. Blijft vreemd. Met m’n ene oog zie ik mama, daar waar ik normaal drink en met m’n andere oog zie ik papa, voel het flesje en heb ik honger. Ik laat het dan maar. Het is al verwarrend genoeg.

Al met al was ik vroeg klaar en al zappend kwam mama op Sesamstraat! Leuk zeg, al die kleurige beesten en die mensen met leuke stemmen. Ik ben nu al fan! En ik hoop dat ik er nog meer naar mag kijken (en papa ook, want die vindt dat stiekem ook leuk en dan kan die meezingen).

En weet je wat grappig en bovendien bijzonder was? Plurk was op de crèche! Het heeft me een tijdje gekost om er achter te komen wie dat het roze beest is, maar nu weet ik het dus: PLURK! Papa heeft er een foto van gemaakt. Samen met Zedla en dan heb ik amper oog voor hem. Nou ja, amper, want als hij echt weg gaat krijgt hij wel een hele grote lach van me. Hoe dan ook, het gaat een mooie dag worden.

Ik vond het leuk dat mama me weer op kwam halen en het was mooi weer. Mooie combinatie en voor vandaag betekende dat de buitenbox. Lekker nog even in het zonnetje. Ik heb vandaag ook weer courgette gegeten. Deze keer 5 schijfjes. Mmm lekker!

Ja, het was weer een mooie dag, waarop ik veeleer gelachen heb. Dat doet me goed. Veel lachen. Veel lachen geeft energie.

Oant moarn!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s