Guy de la Courgette II

Deze keer zijn het niet alleen woorden, deze keer zijn het beeld om te laten zien hoe gek ik ben op courgette.

Maar niet alleen courgette. Ik ben gek op eten. Eerst was ik gek op hele kleine beetjes melk, uit een heel klein dopje, toen leerde ik melk drinken bij mama en dat vind ik nog steeds superlekker, maar nu word ik telkens weer bij het eten van fruit en groenten en rijstwafels geconfronteerd met dansende smaakpapillen, omhoogkrullende mondhoeken en onbedwingbare arm- en beenbewegingen.

En dat is heel mooi.

Geloof het of niet, ik vind kookprogramma’s ook mooi (of zijn dat gewoon de bewegende beelden die ik mooi vind). Ik ga in ieder geval nog eens met papa Sesamstraat kijken. Heb ik nu al zin! (en papa ook!).

Papa was er vandaag niet. Die is bij Siebe en Zelda in België en dat komt omdat Siebe moet studeren voor zijn examens. Siebe is een echte bolleboos en haalt superhoge cijfers. Die examens beginnen volgende week en daarvoor moet hij het weekend al beginnen. Logisch.

Ik mis hem wel een beetje hoor, maar begrijp dat. De volgende keer als ik Siebe en Zelda zie gaan we op vakantie naar Earnewâld. Dat ligt natuurlijk in Fryslân. Ik mis ze wel, dus denk dat ik ze maar weer eens ga FaceTimen. Heb ik zin in. Kan ik papa ook even zien!

Wat’ie dan wel gedaan heeft is bloemen gekocht, als we daar naar kijken kunnen we aan hem denken. Plus, het zijn ook gewoon mooie bloemen. Pioenrozen heten ze geloof ik. Pioen, klinkt goed!

Hij heeft wel foto’s gemaakt en opgestuurd, kan ik er een beetje van meegenieten!

OK, laterrrrr!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s