Bellen met België

Papa was in België dus bij mij broer en zus, Siebe en Zelda, want Siebe moet studeren en dat kun je wel zien. Kromgebogen over z’n boeken, worstelt hij zich een uur lang door moeilijke woorden en getallen, om dan een kwartiertje pauze te hebben. En in die pauze voetbalt hij met papa. En Siebe wint altijd!

Als ze dan klaar zijn, speelt papa met Zelda. Op de trampoline en handstandoverslag (wow lang woord!) en maken ze grapjes, luisteren muziek en Zelda doet dansjes. Dat is wat papa allemaal vertelt natuurlijk. Want ik ben er niet bij! Zelda en papa zijn naar de bakker geweest en onderweg kwamen ze een piepklein, lief konijntje tegen met, zo leek het, één oor. In het echt is dat niet zo, maar één oor lag gewoon plat. Te slapen of zo. Dat had nu even geen zin om te luisteren. Dat heb je soms met oren.

We hebben we gefacetimed en allemaal fotootjes gestuurd, maar vandaag heb ik ook lekker veel geslapen. Dus dan sturen we geen fotootjes, behalve de foto dat ik slaap. Met de rode wangen, dat is een teken dat ik lekker slaap. Hoe roder de wangen, hoe gezonder de man, zeg ik altijd. Papa heeft ook van die rode wangen en mama ook! Zit in de familie.

Vandaag opende ook het nieuwe zwembad aan de overkant bij Siebe en Zelda, dus zijn ze met z’n drieën gaan zwemmen! Volgende keer wil ik ook! In het pierenbadje (raar woord eigenlijk, er zitten helemaal geen pieren in!, alleen maar kleine kindertjes. Mmm, eens goegullen). Ik denk dat ze zich wel vermaakt hebben, want er waren 4 grote glijbanen, zei papa. Nou, dan zal dat wel zo zijn!

Ik heb vandaag een lekker mamadagje. Lekker tutten met mama. Daarom stuur ik papa zo nu en dan weg, dan heb ik haar helemaal voor mij alleen…… Grapjuh! Maar het is wel gezellig zo met z’n tweeën. Gelukkig komt papa vanavond weer thuis. Gezellig. Hoop dat het morgen mooi weer is, dan kunnen we gaan wandelen en zo en een terrasje pakken.

Siebe moest nu eerst weer even studeren en dan gaan ze nog even voetballen en dan komt papa naar huis. Over voetballen gesproken, dat lijkt mij ook wel leuk. Ga dat eens aan de binnenkant van m’n ogen bekijken en eerst nog even leren lopen, maar dan. Dan doe ik mee!

Zelda ging naar een feestje en speciaal voor mij heeft ze geposeerd in een extreem mooie Spaanse dansjurk. Zo mooi ziet ze er uit met knalrode lippen. Al die meiden gaan verkleed zei Zelda. Zal wel een bonte boel worden!

OK, ik denk dat ik er vroeg in ga, ben ik morgen lekker fris!

Oant moarn

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s