Vaderdag

Vandaag kwam ik er achter waarom dat blauwe kadootje al weken op de kast staat. Het is vaderdag en dat was een kadootje dat ik voor papa heb gemaakt, maar aangezien elke week in mijn leven heel lang is in verhouding tot de tijd dat ik besta, vergeet wel eens iets.

Dus, die hebben we samen uitgepakt en daarna ging ik het papier opeten. Kadootjes zijn multifunctioneel als je een baby bent. Ik heb een ‘Beste papa van de wereld’ embleem gemaakt en gegeven, dat je in de auto kunt hangen, maar ik denk niet dat hij dat doet. Dat hoeft niet iedereen te weten zegt’ie.

Siebe heeft 2 tekeningen en die per email opgestuurd. Mooie tekeningen! Supergaaf! Zelda heeft een kado gemaakt, maar papa en zij zijn vergeten het uit te pakken…. Volgende keer, want het is elke dag een beetje vaderdag! Kijken of we volgend jaar samen kunnen zijn en dan gaan we ook samen tekenen en het echt vieren. Lijkt me mooi!

Hoe dan ook, papa heeft maar geluk!

Siebe 1

Siebe 2

Dzjez

Zelda

(komt nog….)

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s