Kruipsprint en groeispurt

Het was een onrustig nachtje voor mij en bijgevolg voor papa en mama. Vaak wakker, gewoon omdat ik wakker werd. Niet echt met een reden. Misschien was het wat warm of zo? Vanochtend heeft papa me eerst in bad gedaan, want ik had nogal gezweet. In dat opzicht lijk ik op papa en mama, die hebben het ook snel te warm. dat betekent dat je een goeie lichaamshuishouding hebt/ Dat is wat ik vind.

Na het badje was ik lekker fris en fruitig en daar hoort een bijpassende broek bij. De gele dus en m’n shirt met grote knopen. Die is mooi vind ik. Plus ik ga naar de crèche en dat mag best wat gekleed, plus je weet nooit wie je tegenkomt of wie er een foto van je neemt of wie die foto dan weer ziet. Allemaal dingen om rekening mee te houden!

Waar ‘men’ ook rekening mee moet houden is het feit dat je de honger van een baby nooit mag onderschatten, zeker niet als die baby Baby Dzjez heet. Mama had 4 flesjes meegegeven in de veronderstelling dat ze er later één ging invriezen, maar dat was dus niet nodig. Alles was op! Naast het fruit en het brood. Ik zal wel weer een groeispurt hebben en als ik zo doorga ben ik aan het eind van het jaar even groot als papa!

Toen mama me kwam halen lag ik lekker in m’n rompertje op het speelkleed en ineens zag ik haar. Dat is voor mij feest, want haar gezicht zorgt automatisch voor een chemische reactie in m’n lachspieren. Daarna was ze aan het praten met Daphne van de crèche en die vertelde dat ik al kon kruipen en mama reageerde net iets te nonchalant naar mijn mening . Alsof ik dat niet kon of zo, of dat het nog niet echt kruipen was, nou dat heb ik even laten zien. De anderhalve meter tussen haar en mij heb ik in anderhalve seconde overbrugd! Je had haar ogen moeten zien. Ook Daphne vond het heel bijzonder en dat vind ik dan weer cool. Als er Baby Olympische Spelen zouden zijn, zou ik mee doen met de anderhalve meter kruipsprint!

Toen ik thuis kwam heb ik eerst nog wat gegeten…. Tsja, groeispurt hè! Daarna spelen op de grond maar toen was ik wel even uitgesprint en -gespurt. Ik lag nog maar net of BOEFF, ik viel in slaap. Sprintkruipen is vermoeiend dus… Uiteindelijk weer wakker, gespeeld, melk gedronken en naar bed. Ik heb papa niet meer gezien.

Papa was bij Beppe en daar was Irene zijn zus met mijn nichtjes Noa en Quin. Die ga ik zaterdag zien! Daar heb ik heel veel zin in, want er zal wel veel geknuffeld worden en veel knuffelen is goed. Dan voel je mekaars energie en dat is fijn. Ik weet al die dingen omdat mama veel met papa WhatsApped. Zo blijven ze op de hoogte van alles wat er gebeurt en denken ze veel aan elkaar. Dat is altijd fijn. Ik denk ook veel aan ze!

Oant moarn.

;

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s