(T)ISSUES en kruldingen

Ik begin telkens handiger te worden. Letterlijk en figuurlijk.
Figuurlijk omdat ik beweeglijk ben, kan kruipen, rechtop staan en bijna zitten en letterlijk omdat ik alles pak wat los en vast zit. Als ik geen baby was, zou ik een dief met grijpgrage handjes zijn…. een hartendief natuurlijk. Maar ik pak alles vast. Ik ben zelf zover dat ik mezelf ophef aan de stijlen van de box en dan de tissues pak (en in m’n mond steek, want dat doe ik met alles). Ik ben daarom bang dat m’n vrijheid beperkt gaat worden door een verlaagde boxvloer. Ik heb papa en mama er al over praten…. Voordeel is dat ik dan lekker rechtop kan staan.

Dat doe ik al! En dan probeer ik zo nonchalant mogelijk te kijken. Dat laatste lukt heel goed. Zitten ook. Ik ben me er alleen niet zo van bewust. Ik kan al goed blijven zitten, maar omdat ik er niet bij nadenk val ik ook snel om. Kwestie van tijd. Ik heb weer lekker gegeten en het was buiten. Buiten smaakt het eten lekkerder. Frisser. Ik hou van buiten eten. Samen met mama.

En kijk eens op de achterkant van m’n hoofd! Dat is een duidelijke krul. Ben benieuwd wat die daar doet. Ik weet wel hoe het komt! Het heeft te maken met de vorm van het haarzakje; daardoor komt de haar gekruld naar buiten. Ik denk gewoon dat krullend haar blij haar is, net als ik. Oh ja, ook nog even met Siebe gefacetimed! Die komt morgen met Zelda. Gaan we heel erg familiedingen doen! Ik heb ze al 4 weken niet gezien en en zij mij dus ook niet! En dat is lang ;-(

Ik heb er zin in! Maar eerst lekker slapen en daar hen ik zin in en papa en mama ook!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s